Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING SURSE Ofițerul care voia 1,1 milioane de euro s-a infectat cu coronavirus - A stat internat sub pază la un spital din Băicoi

Facebook
medic doctor spital

Drama ofițerului IGPR Aurelian Fleancu, cel care pretindea 1,1 milioane de euro  de la omul de afaceri deținător al companiei Ager, Bogdan Savin, a căpătat proporții, după ce polițistul s-ar fi infectat cu noul coronavirus în perioada detenției, afirmă surse judiciare.

Citește și: DOSAR BREAKING - Cum era să RATEZE DNA flagrantul PREMIERĂ în cazul polițistului care ar fi cerut 1,1 milioane de euro ȘPAGĂ în plină stare de urgență

Mai precis, spun sursele citate, polițistul economic ar fi contactat  virusul la Secția de Poliție 12 din Capitală unde a stat în arest preventiv până la mutarea sa într-o unitate Covid din afara Bucureștiului.

Mai precis acesta a fost internat pentru verificări și tratament la spitalul Patrik Medical Center din Băicoi, unitate unde se tratează cazurile de persoane infectate cu noul coronavirus.

Citește și: 'O avem pe doamna în portofoliu',îi spunea consilierul ALDE 'partenerului de afaceri' cu Unifarm-'Încă nu, analizează pechinezii stocul', se plângea afaceristul

Potrivit acestora confirmarea infectării în cazul său s-ar fi făcut la jumătatea lunii octombrie, moment la care acesta a fost mutat de la secția de poliție la unitatea medicală prahoveană, sub pază.

În prezent, ofițerul Aurelian Fleancu se află din nou în arest preventiv, la Arestul Central al Poliției Capitalei, precizează aceleași surse care arată că la ultimele testări acesta a fost confirmat negativ la infecția cu noul coronavirus.

Citește și: De aproape 20 de ori, în opt ani, a avut 'CONFERENȚIARUL' Baranga șansa de a pune punct infracțiunii de înșelăciune - Detaliile cazului

De ce s-a temut, nu a scăpat

În timpul stării de urgență apărarea lui Fleancu a cerut în repetate rânduri magistraților ce au analizat fie propunerea arestării sale preventive fie propunerile ulterioare de prelungire a acestei măsuri, stabilirea unei măsuri preventive mai ușoare, precum arest la domiciliu sau chiar control judiciar.

Unul dintre motivele invocate a fost acela al riscului de infectare cu noul coronavirus.

Citește și: DNA despre SPECULA generată de pandemie - 'A fost creat cadrul propice apariției 'indispensabilului traficant de influență''

Astfel apărarea ofițerului a arătat constant că „urmărirea penală nu va dura foarte mult, raportat la stadiul dosarului” și că „având în vedere starea de urgență, de ce trebuie inculpatul trimis într-un mediu infect, în care se poate infecta”.

„Acesta va fi plasat într-un penitenciar, posibil la Jilava, pe parcursul cercetării judecătorești. De ce să fie plasat inculpatul într-un focar de infecție?”, au spus avocații în fața judecătorilor, potrivit actelor de la dosar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.