Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE - Ungaria anunță că s-a remediat sistemul informatic: Traficul rutier la granița cu România a fost reluat

breaking news

UPDATE 13.50: Autoritățile de frontieră din Ungaria au anunțat în urma cu puțin timp ITPF Oradea ca s-a remediat sistemul lor informatic, drept urmare s-a reluat traficul la granița comună pentru toate categoriile de autovehicule.

*

Traficul rutier la granița cu Ungaria este întrerupt temporar, luni, din cauza sistemului informatic al autorităților maghiare care nu funcționează, astfel încât nu pot fi efectuate formalitățile de frontieră, conform Mediafax.

Autoritățile din Ungaria au anunțat, luni, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea despre faptul că sistemul informatic nu funcționează, astfel încât nu pot fi efectuate formalitățile de frontieră la intrarea și ieșirea din Ungaria.

Klaus Iohannis a SEMNAT - Mai mulți magistrați părăsesc sistemul

Din această cauză, potrivit autorităților române, până la remedierea situației, traficul este întrerupt temporar pentru toate categoriile de mijloace de transport. În unele puncte de frontieră de la graniţa comună se înregistrează valori ridicate ale timpului de aşteptare, mai susțin autoritățile române.

Reprezentanții Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea anunță că sunt în legătură cu autoritățile de frontieră ungare pentru stabilirea unor măsuri, astfel încât, după remedierea situației, controlul de frontieră să se desfășoare normal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.