Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Breaking: trotinetistul care a înțepat mai multe femei în Capitală, printre care și Mergherita de la Clejani, a fost reținut

barbat trotineta capitala

Bărbatul de 38 de ani, acuzat că înțepa, zgâria și lovea femei în timp ce mergea cu tricicleta prin Capitală a fost reținut în timpul nopții de joi spre vineri, anunță Poliția Capitalei. Una dintre victime a fost Margherita din Clejani, fiica Vioricăi și a lui Ioniță din Clejani. Poliția Capitalei anunță că bărbatul de 38 de ani acuzat că înțepa, zgâria și lovea femei în timp ce se plimba cu tricicleta prin București a fost reținut în noaptea de joi spre vineri.

Citește și: Margherita, fiica lăutarilor din Clejani, a fost înțepată de atacatorul cu trotinetă

Bărbatul a fost depistat în trafic, joi seara, în comuna Vidra, din județul Ilfov. Polițiștii au fost sesizați miercuri seara prin apel la 112 cu privire la faptul că o tânără ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 1.

După 10 minute, polițiștii au mai primit o sesizare, conform căreia o altă femeie ar fi fost lovită cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat pe trotinetă pe o stradă din Sectorul 3. Una dintre cele două victime a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale. Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că este vorba de Margherita din Clejani, fiica Vioricăi și a lui Ioniță din Clejani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.