Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING - Ucraina, atac cu drone asupra Kremlinului: Vladimir Putin, la un pas de a fi asasinat (Video)

captura Twitter
atac Kremlin

Serviciul de presă al Kremlinului anunță că a dejucat o tentativă de asasinat a președintelui Vladimir Putin. Conform TASS, ucrainenii au folosit două drone fără pilot pentru a ataca Kremlinul, ținta fiind Vladimir Putin.

"În această seară, regimul de la Kiev a încercat un atac cu dronă fără pilot asupra reședinței de la Kremlin a președintelui Federației Ruse", a declarat Kremlinul.

Potrivit serviciului de presă al șefului statului, "două drone au fost îndreptate spre Kremlin". "Ca urmare a acțiunilor întreprinse în timp util de către serviciile militare și speciale cu ajutorul sistemelor de control radar, dronele au fost făcute inoperabile", a subliniat Kremlinul. "În urma căderii acestora și a împrăștierii fragmentelor pe teritoriul Kremlinului, nu s-au înregistrat victime sau pagube materiale", a adăugat serviciul de presă al șefului statului.

Putin nu a fost rănit

”Președintele Federației Ruse nu a fost rănit în urma atacului terorist. Programul său de lucru nu a suferit nicio modificare și continuă ca de obicei", se arată în comunicat.

"Considerăm aceste acțiuni ca fiind o acțiune teroristă planificată și un atentat asupra președintelui Federației Ruse, desfășurate în ajunul Zilei Victoriei, parada din 9 mai, la care se planifică să fie prezenți și oaspeți străini", se arată în comunicat.

Rusia își rezervă dreptul de a răspunde la tentativa de atac asupra Kremlinului unde și când consideră necesar, a adăugat Kremlinul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.