Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING Un medic și o angajată au fost reținuți după perchezițiile de la Spitalul Județean Ilfov

houstonchronicle.com
extradare catuse

Polițiștii au reținut un medic și o angajată de la registratura Spitalului Județean Ilfov în urma perchezițiilor efectuate în instituție, într-un dosar în care sunt vizate decontări ilegale de întreruperi de sarcină. Faptele cercetate sunt delapidare, fals intelectual și fraudă informatică, conform Mediafax.

„În urma acțiunii de ieri (miercuri, n.r.), polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore, un bărbat și o femeie cu vârste de 47 de ani și respectiv 56 de ani. Cele două persoane vor fi prezentate astăzi magistraților cu propuneri legale”, informează Poliția Capitalei.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Prefectul din Caraș-Severin, sub control judiciar după perchezițiile legate de arme

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals intelectual, delapidare și fraudă informatică, urmând a fi stabilit și prejudiciul cauzat.

Potrivit unor surse din anchetă, au fost reținuți medicul Dorin Bejan și Lucreția Chivu (angajată de la registratură) pentru delapidare, fals intelectual și fraudă informatică.

Polițiștii Capitalei și procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 au efectuat, miercuri, mai multe percheziții la Spitalul Județean Ilfov într-un dosar de fraudă informatică, delapidare și fals intelectual.

Ulterior, ministrul Sănătății, Victor Costache, a cerut de urgență ca reprezentanții CNAS să verifice toate decontările efectuate de Spitalul Județean Ilfov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.