Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING Vladimir Putin îndeamnă soldații ucraineni să schimbe armele: apel la puci din partea liderului de la Kremlin - VIDEO

realitatea.net
vladimir putin nervos

Vladimir Putin se adresează chiar în acest moment trupelor ucrainene. Președintele rus vorbește acum și pare să-i cheme pe militarii ucraineni să-și răstoarne guvernul, transmite BBC. „Ne va fi mai ușor dacă luați puterea”, a spus Putin.

El a sugerat că ar fi mai ușor pentru Moscova să negocieze cu ei decât „cu o bandă de dependenți de droguri și neonazişti” la Kiev.

În confruntările cu armata rusă de pe teritoriul Ucrainei, nu sunt implicate în principal unitățile obișnuite ale Forțelor Armate ucrainene, ci formațiunile naționaliste, a declarat președintele Vladimir Putin, la o ședință a Consiliului de Securitate al Rusiei, transmite și Interfax.

„Principalele ciocniri ale armatei ruse, așa cum era de așteptat, nu au loc cu unități obișnuite ale forțelor armate ale Ucrainei, ci cu formațiuni naționaliste, care, după cum știți, sunt direct responsabile pentru genocidul din Donbass și vărsarea de sânge din civili din republicile populare”, a spus el.

În plus, potrivit acestuia, „elementele naționaliste introduse în componența unităților obișnuite ucrainene nu numai că le incită să ofere rezistență armată, ci, de fapt, joacă rolul detașamentelor”.

"Încă o dată, fac un apel către militarii Forțelor Armate ale Ucrainei. Nu permiteți neonaziștilor și Bendera să vă folosească copiii, soțiile și bătrânii ca scuturi umane", a spus președintele. "Luați puterea în propriile mâini! Se pare că ne va fi mai ușor să negociem cu voi decât cu această bandă de dependenți de droguri și neo-naziști care s-au stabilit la Kiev și au luat ostatici întregul popor ucrainean”.

Potrivit acestuia, în evenimentele din Ucraina sunt implicați și consultanți străini, inclusiv consilieri americani.

"Vreau să acord cea mai înaltă evaluare acțiunilor soldaților și ofițerilor ruși, aceștia acționează cu curaj, profesionalism. Îndeplinesc eroic datoria militară, ei rezolvă cu succes cea mai importantă sarcină de a asigura securitatea poporului nostru și a patriei noastre", a mai spus Putin.

Vezi și: VIDEO - Rușii cuceresc tot mai multe zone din est: două orașe cheie, în nord și sud, au intrat sub papucul lui Putin .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.