Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Breșă majoră de securitate: Olaf Scholz a fost luat în brațe de un individ necunoscut (presa germană)

ahram.org.eg
olaf scholz

Autorităţile germane au iniţiat o investigaţie de amploare asupra circumstanţelor producerii unui incident de securitate care l-a vizat pe cancelarul Olaf Scholz, informează presa germană, relatează Mediafax.

Revista Bild a dezvăluit vineri că incidentul de securitate a avut loc pe Aeroportul din Frankfurt. Un individ s-a infiltrat, miercuri seară, cu propriul autoturism în convoiul care îl transporta pe cancelarul Olaf Scholz, a pătruns în incinta aeroportului, a coborât din maşină şi l-a îmbrăţişat pe cancelarul Scholz, înainte ca agenţii de securitate să intervină.

Guvernul Germaniei şi Biroul Poliţiei de combatere a infracţionalităţii (BKA) au confirmat vineri producerea unui "incident de securitate" la Frankfurt, potrivit site-ului Hessenschau.de.

Nicio persoană nu a fost rănită. "Persoana respectivă a fost reţinută fără a opune rezistenţă în incinta Aeroportului din Frankfurt", a transmis Poliţia germană. Scholz se afla la Aeroportul din Frankfurt după ce participase la o ceremonie a Băncii Centrale Europene (BCE).

Autorităţile germane vor revizui protocolul de securitate şi vor încerca să afle motivul pentru care individul a recurs la acest gest.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.