Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Briana Szabo, direct în finala calificărilor la Transylvania Open (WTA)

tenis

Briana Szabo, cea mai tânără jucătoare de tenis din România cu clasament WTA, a intrat direct în finala calificărilor pentru tabloul principal de simplu al turneului WTA 250 de la Cluj-Napoca, Transylvania Open, după ce australianca Ellen Perez s-a retras din competiţie.

În vârstă de 15 ani, Briana va juca pentru accederea pe tabloul principal cu învingătoarea dintre rusoaica Anastasia Gasanova şi Ilinca Amariei, campioana naţională la categoria Under-18 în 2020.

Pe tabloul calificărilor se află alte patru românce.

Vanessa Popa Teiuşanu (17 ani) va juca în primul tur contra cunoscutei jucătoare germane Anna-Lena Friedsam, a doua favorită a tabloului preliminar.

Alexandra Ignatik (Cadanţu) o va înfrunta pe slovaca Rebecca Sramkova, Andreea Roşca va juca împotriva rusoaicei Anastasia Zaharova, în timp ce Andreea Prisăcariu o va avea ca adversară pe australianca Seone Mendez.

Turneul Transylvania Open este dotat cu premii totale de 235.238 de dolari şi va avea loc în perioada 25-31 octombrie, la BT Arena din Cluj-Napoca, principala favorită fiind Garbine Muguruza (Spania), numărul cinci mondial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.