Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Bridgerton' revine cu sezonul 3 care va fi lansat în două părţi, în mai şi iunie 2024

regé jean page bridgerton

Netflix şi Shondaland anunţă că „Bridgerton” va reveni pentru cel de-al treilea sezon în 2024.

Sezonul va fi lansat în două părţi, fiecare formată din 4 episoade. Partea 1 va avea premiera pe 16 mai 2024, iar partea 2 pe 13 iunie 2024. Urmăritorii vor asista la povestea de dragoste dintre Penelope Featherington (Nicola Coughlan) şi Colin Bridgerton (Luke Newton), cuplul fiind cunoscut în rândul fanilor drept #Polin, potrivit news.ro.

Odată cu anunţarea datei de lansare, Netflix şi Shondaland au dezvăluit şi un material video - narat chiar de Lady Whistledown. Videoclipul include tweet-uri ale fanilor, comentarii de pe diverse reţele de socializare şi videoclipuri de pe TikTok şi face publice datele de lansare ale seriei.

„Bridgerton” se întoarce pentru al treilea sezon şi o găseşte pe Penelope Featherington (Nicola Coughlan) în timp ce decide să renunţe în sfârşit la dragostea ei pentru Colin Bridgerton (Luke Newton), după ce i-a auzit cuvintele dispreţuitoare în ultimul sezon. Totuşi, ea a decis că este timpul să-şi caute un soţ, de preferinţă unul care să-i ofere suficientă independenţă pentru a-şi continua viaţa dublă ca Lady Whistledown, departe de mama şi surorile ei. Lipsită de încredere, încercările lui Penelope pe piaţa de căsătorii eşuează spectaculos. Între timp, Colin s-a întors din călătoriile sale de vară cu o nouă înfăţişare şi plin de mândrie. Dar este descurajat când realizează că Penelope, singura persoană care l-a apreciat întotdeauna aşa cum a fost, îl tratează cu răceală. Dornic să-şi recâştige prietenia, Colin se oferă să-i fie mentor şi să o ajute să capete încredere în sine, astfel încât să-şi găsească un soţ. Dar când lecţiile lui încep să funcţioneze puţin prea bine, Colin trebuie să-şi dea seama dacă sentimentele lui pentru Penelope ţin cu adevărat doar de prietenie. Pentru Penelope, situaţia complică ruptura ei cu Eloise (Claudia Jessie), care şi-a găsit un nou prieten, iar prezenţa tot mai mare a Penelopei în societate face şi mai dificil să ţină secret alter ego-ul ei de Lady Whistledown.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.