Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Brigada Rutieră a LUAT MĂSURA DRASTICĂ după accidentul lui Răzvan Cuc - Cu ce sancțiune s-a ales șoferul ministrului

Inquam Photos / George Calin
razvan cuc

Șoferul mașinii în care se afla ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, și care a făcut luni accident în Capitală după ce ar fi încercat o depășire neregulamentară, a rămas fără permis pentru 30 de zile, în cauză fiind deschis dosar penal pentru vătămare corporala din culpă.

Reprezentanți ai Brigăzii Rutiere din cadrul Poliției Capitalei au precizat, pentru MEDIAFAX, că șoferul mașinii în care se afla ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, și care a făcut luni accident în Capitală după ce ar fi încercat o depășire neregulamentară, a rămas fără permis pentru 30 de zile, în cauză fiind deschis dosar penal pentru vătămare corporala din culpă.

Citește și: Carmen Dan, IEȘIRE TRIUMFALISTĂ din fruntea MAI - Ministrul demisionar anunță că dă premii angajaților din zona operativă

Răzvan Cuc a declarat, luni, după accidentul suferit, că și-a fracturat mâna și că va trebui să poarte ghips în următoarele trei luni, precizând însă că-și va continua activitatea guvernamentală și că miercuri va merge în inspecție pe șantier. Ministrul Transporturilor a spus că șoferul său nu a mai avut astfel de accidente în trecut și că purta centura de siguranță în momentul impactului.

Șoferul mașinii în care se afla ministrul Transporturilor Răzvan Cuc, implicat luni într-un accident rutier în Capitală și aflat în prezent la Spitalul Floreasca, ar fi efectuat o depășire neregulamentară peste marcajul continuu, moment în care a fost acroșat de o altă mașină.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.