Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Brigada Rutieră: Restricții de circulație pe Pasajul Basarab, pentru lucrări la sistemul de iluminat public

carosabil-surpat-bulevardul-eroilor-din-capitala

Brigada Rutieră anunță că de marți vor fi impuse restricții de circulație pe Pasajul Basarab, unde, în timpul nopții, se vor desfășura lucrări la sistemul de iluminat public. Restricțiile sunt valabile zilnic, până sâmbătă, între orele 23.00-5.00.

Citește și: Victor Ciutacu, reacție dură după dezvăluirile Rise Project despre Dan Barna: E evident că liderii USR se bucură de protecție la nivel înalt

Potrivit Brigăzii Rutiere, în perioada 15-19 octombrie, între orele 23.00-5.00, se va restricționa traficul rutier pe Pasajul Basarab, pe ambele sensuri de circulație, pentru realizarea unor lucrări la sistemul de iluminat public.

Polițiștii transmit că în timpul lucrărilor, circulația se va desfășura pe ambele sensuri, pe o singură bandă de circulație, însă pe banda pe care se lucrează, circulația va fi întreruptă temporar, doar pe timpul nopții.

Traficul rutier se va desfășura deviat, pe benzi, pe porțiuni de pasaj, în funcție de locul de amplasare a stâlpilor de iluminat public.

De asemenea, Brigada Rutieră mai arată că după ora 1.00 se vor bloca, succesiv, bretelele de urcare și coborâre de pe pasaj.

Citește și: E oficial! Vârsta de pensionare se va schimba- Cine sunt cei vizați

„După terminarea programului de lucru, cuprins între orele 22.00-5.00, circulația rutieră se va relua normal, pe ambele sensuri de mers”, adaugă polițiștii.

Brigada Rutieră recomandă șoferilor să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.