Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Brigăzile lui Horațiu Feșnic și Marian Barbu vor arbitra în Europa League și Conference League

playsport.ro
conference league

După desemnarea lui Istvan Kovacs la partida din UEFA Champions League dintre AC Milan și Borussia Dortmund, care va avea loc marți, 28 noiembrie, de la ora 22:00, alte două brigăzi de arbitri din România au fost delegate să conducă meciuri în această săptămână în competițiile continentale.

Astfel, în Europa League, Horațiu Feșnic va conduce jocul dintre Maccabi Haifa (Israel) și Stade Rennais (Franța), el fiind ajutat de arbitrii-asistenți Valentin Avram și Alexandru Cerei, cel de-al patrulea oficial fiind Rareș George Vidican.

În camera VAR vor fi doi arbitri români, Cătălin Popa și Andrei Chivulete. Meciul, care contează pentru grupa F, va avea loc joi, 30 noiembrie, de la ora 19:45, la Budapesta, pe Puskas Arena.

În Conference League, Marian Barbu va arbitra partida FC Ballkani (Kosovo) – FC Viktoria Plzen (Cehia) și va fi ajutat la linii de Mihai Marica și Imre Laszlo Bucsi, rezervă fiind Sebastian Colțescu.

În camera VAR vor fi prezenți Ovidiu Hațegan și Radu Petrescu. Partida va avea loc tot joi, 30 noiembrie, de la ora 19:45, la Tirana, pe Air Albania Stadium, și contează pentru grupa C a competiției.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.