Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Britanica Katarina Johnson-Thompson, optimistă privind participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo

https://www.telegraph.co.uk/
katarina johnson thompson

Atleta britanică Katarina Johnson-Thompson, campioană mondială de heptatlon, nu va putea relua pregătirea înainte de luna martie după accidentarea la tendonul lui Ahile suferită la finele anului trecut, dar acest lucru nu îi va compromite planurile de participare la Jocurile Olimpice de la Tokyo, relatează Reuters, potrivit Agerpres.

Johnson-Thompson, 28 ani, este una dintre atletele britanice cu şanse la medalia olimpică de aur, după ce a câştigat titlul mondial la Doha în 2019, când a învins-o pe belgianca Nafi Thiam, campioana olimpică de la Rio.

Citește și: 'AFACERE' ILEGALĂ cu indemnizații pentru SPRIJIN Covid-19 DEMANTELATĂ de procurori - Persoane care falsificau acte pentru artiști, sub LUPA anchetatorilor

Atleta britanică se recuperează acasă la Liverpool şi luni a renunţat la orteza de gleznă, fapt care îi va permite să meargă la baza ei de antrenament de la Montpellier (Franţa).

''Nu este startul de an pe care îl speram, dar sunt încântată de modul pozitiv în care au decurs ultimele săptămâni. Tokyo rămâne obiectivul meu principal în 2021'', a scris britanica pe Instagram.

La JO 2012, Jonhson-Thompson s-a clasat a 14-a, iar patru ani mai târziu a obţinut locul şase. Jocurile de la Tokyo sunt programate între 23 iulie şi 8 august.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.