Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

British Airways au suspendat zborurile către Cairo timp de şapte zile începând de sâmbătă

british airways avion

British Airways au suspendat zborurile către Cairo timp de şapte zile începând de sâmbătă pentru a permite o evaluare a securităţii de acolo, a anunţat compania aeriană într-o declaraţie, fără a oferi detalii despre ce a determinat-o să ia această măsură, informează Reuters, potrivit Agerpres.

"Revizuim în mod constant aranjamentele noastre de securitate la toate aeroporturile noastre din întreaga lume şi am suspendat zborurile către Cairo timp de şapte zile ca măsură de precauţie pentru a permite o evaluare ulterioară", se spune în declaraţie. 

Compania aeriană a adăugat că nu va opera niciodată o aeronavă cât timp nu este în siguranţă. 

Când i s-a solicitat mai multe detalii despre motivul pentru care au fost suspendate zborurile şi ce aranjamente de securitate a revizuit, o purtătoare de cuvânt a companiei a răspuns: "Nu discutăm niciodată chestiuni de securitate".

Citește și: Ciprioţii din ambele părţi ale insulei au marcat 45 de ani de divizare fără o perspectivă apropiată de soluţionare a conflictului

Trei surse de securitate aeroportuare egiptene au declarat pentru Reuters că personalul britanic a verificat securitatea la aeroportul din Cairo miercuri şi joi. Nu au furnizat detalii suplimentare. 

Foreign Office, ministerul de externe britanic, sfătuieşte să se evite toate călătoriile cu avionul către şi dinspre staţiunea egipteană Sharm el-Sheikh, cu excepţia celor esenţiale, dar nu a emis avertismente similare pentru călătorii cu avionul în şi din Cairo. 

Serviciul de Informaţii de Stat din Egipt nu a putut fi contactat imediat pentru comentarii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.