Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Britney Spears a suferit o fractură la picior în timp ce dansa

Britney Spears Facebook
Britney Spears

Britney Spears a suferit o fractură la picior în timp ce dansa. Imagini de pe patul de spital au fost publicate de iubitul lui Spears pe Instagram.

Spears şi-a fracturat unul dintre oasele metatarsiene în timp ce dansa şi a fost internată pentru a primi tratament, potrivit iubitului acesteia, Sam Asghari.

„Când îţi rupi ceva, acel ceva va fi mai puternic după vindecare, lucru valabil mai ales dacă este vorba despre iubita mea", a scris Asghari, un antrenor de fitness în vârstă de 26 de ani, pe platforma Instagram, unde a publicat şi mai multe fotografii, inclusiv un selfie cu el şi Spears, purtând un halat albastru.

Într-un clip video pe care l-a distribuit pe platforma de socializare online, acesta scrie cuvântul „Mai puternic/ Stronger" - titlul unuia dintre hiturile artistei - pe ghipsul pus pe piciorul fracturat.

Citește și: 'Averea' unui oltean - 90 de ghivece cu canabis. Ce au mai descoperit procurorii DIICOT

Britney Spears, în vârstă de 38 de ani, a fost una dintre cele mai apreciate cântăreţe pop ale anilor 1990. Cel mai recent album al cântăreţei, intitulat "Glory", al nouălea de până acum, a fost lansat în august 2016. De-a lungul anilor, Spears a primit mai multe premii, printre care un Grammy, şase MTV Video Music Awards, inclusiv unul pentru întreaga carieră, şi şapte Billboard Music Awards. Artista a primit şi o stea pe Walk of Fame din Hollywood.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.