Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Britney Spears trăiește o traumă, strigăt disperat în fața judecătorului: 'Îmi vreau viața înapoi'

Britney Spears Facebook
Britney Spears

Cântăreaţa americană Britney Spears a cerut judecătorului, miercuri, să pună capăt tutelei „abuzive”, care i-a marcat viaţa în ultimii 13 ani şi pe care a numit-o „abuzivă”, şi l-a denunţat pe tatăl ei pentru controlul exercitat asupra vieţii ei, informează news.ro.

„Am spus întregii lumi că sunt OK şi că sunt fericită - este o minciună”, a declarat ea, potrivit presei americane. „Nu sunt fericită. Nu pot dormi. Sunt atât de furioasă şi sunt deprimată”.

Spears, în vârstă de 39 de ani, a participat miercuri, prin sistem videoconferinţă, pentru prima dată la o audiere în acest caz demarat în vara anului trecut.

Ea a vorbit timp de 24 de minute, neîntrerupt, şi i-a spus judecătoarei Brenda Penny din Los Angeles că vrea să aibă propriul avocat, că vrea să îi fie reduse programările la terapie şi că îşi doreşte să aibă libertatea de a se căsători şi de a avea un copil. Cântăreaţa a susţinut că are un dispozitiv contraceptiv intrauterin pe care nu îl poate înlătura, pentru că tutela nu îi permite.

Britney Spears a adăugat că a vrut să îşi dea în judecată familia, pentru felul în care a fost tratată.

Judecătoarea a fost nevoită să îi spună de două ori să încetinească ritmul de relatare, pentru ca grefierul să poată transcrie.

În declaraţia ei, cântăreaţa a spus că tatăl, Jamie Spears, a controlat-o „100.000%” şi că vrea ca acest aranjament să se încheie.

„Sunt traumatizată. Îmi vreau viaţa înapoi”, a spus ea.

Jamie Spears a primit controlul asupra ei şi a afacerilor ei printr-un ordin judecătoresc în 2008, după ce Britney Spears a dat semne că ar avea probleme de sănătate mintală, însă anul trecut cântăreaţa a început procedurile pentru înlăturarea lui.

Jamie Spears a renunţat temporar la tutelă din cauza unor probleme de sănătate şi încă nu şi-a reluat rolul. El rămâne co-tutore al averii cântăreţei împreună cu Bessemer Trust Company, care a fost numită în noiembrie 2020.

Mulţi ani au fost făcute speculaţii privind ceea ce simte Britney Spears legat de acest aranjament. Unii dintre fanii lui Spears cred că ea a fost forţată să accepte acel aranjament şi au demarat în 2019 campania #FreeBritney. Ea nu a mai urcat pe scenă de la începutul anului 2019.

„Vreau ca această tutelă să se încheie fără a fi evaluată”, a spus ea, numind aranjamentul „abuziv”. „Merit să am o viaţă, am muncit toată viaţa mea. Merit să am o pauză de doi, trei ani”.

„Această tutelă îmi face mult mai mult rău decât bine”, a completat ea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.