Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bușoi: Administrației PSD-Firea a cheltuit 8% din banii de dezvoltare. Bucureștiul se dezvoltă ca Berlinul, dar este condus ca Las Fierbinți

Reacție dură din partea liberalilor la bilanțul făcut de Primăria Generală a Capitalei. Liberalii bucureșteni consideră că banii pentru dezvoltarea Capitalei sunt cheltuiți foarte prost:

”În condițiile în care Bucureștiul are nevoie disperată de investiții în dezvoltarea infrastructurii și pentru decongestionarea traficului, faptul că administrația nu a fost în stare să cheltuiască mai mult de 8% din banii bugetați la 6 luni pentru dezvoltare, înseamnă că administrația PSD-Firea condamnă Bucureștiul la subdezvoltare.

Dacă execuția bugetară pentru dezvoltare este vraiște, execuția la cheltuielile pentru cultură, recreere și religie este de 81,75% . Din 419.656.000 RON alocați trimestrelor 1 și 2, administrația PSD-Firea a cheltuit 343.062.000 RON. În plus, administrația PSD-Firea discută la rectificare alocarea pentru bisericile din Bucureşti a peste 63 de milioane de lei.

Faptul că Bucureștiul este condamnat la subdezvoltare nu este o metaforă, ci realitatea administrativă disfuncțională a orașului, care se reflectă în viața de zi cu zi a bucureștenilor:  sute de ore pe an irosite în trafic, infrastructură ciuruită și insuficientă, poluare, mizerie, mijloace de transport în comun aglomerate și supraîncălzite, rețea de termoficare ciuruită, care explodează la tot pasul.

Într-un oraș ca Bucureștiul care se dezvoltă într-un ritm comparabil cu orice capitală europeană modernă – regiunea București-Ilfov a trecut peste media UE privind PIB/ul pe cap de locuitor , ajungând regiunea Berlinului – faptul că administrația cheltuiește mai puțin de o zecime din bugetul pentru dezvoltare înseamnă incapacitate administrativă și duce la subdezvoltare.

Bucureștiul crește în ritmul Berlinului, dar este administrat precum Las Fierbinți de către o administrație năucă și incapabilă, de politruci, care nu au nici vreun plan și nici pricepere.

Dezvoltarea infrastructurii și decongestionarea traficului, cele mai importante propuneri electorale pe care administrația PSD-Firea le-a făcut în campania electorală, sunt cele mai mari rateuri ale administrației PSD-Firea, fapt dovedit de execuția bugetară.”, susține șeful liberalilor bucureșteni, europarlamentarul Cristian Bușoi.content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.