Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bușoi, replică pentru Gabriela Firea: Este absolut ridicol să dai vina pe PNL

arhiva personala
Cristian Buşoi

Liderul PNL București Cristian Bușoi îi dă replica primarului general al Capitalei, Gabriela Firea: „este absolut ridicol să dai vina pe PNL că nu te lasă să repari gropile din Bucureşti după doi ani ca primar general”.

„Aș vrea să îi fie clar doamnei primar următoarele lucruri :

1. PNL este în opoziție, iar așteptarea electoratului și susținătorilor ei este de a monitoriza îndeplinirea promisiunilor electorale și cheltuirea corecta și eficientă a banilor din bugetul bucureștenilor.

2. PNL a făcut și face o opoziție rațională. Nu ne opunem unor proiecte benefice pentru București, unor hotărâri care izvorăsc dintr-o obligație legală, nu am blocat funcționarea aparatului Primăriei, și pot aduce nenumărate exemple. Din păcate pentru bucureșteni, doamna Firea nu a venit până acum cu prea multe proiecte care să răspundă acestor principii.

3. Faptul că dna Primar General a ajuns după doi ani de mandat să dea vina pe PNL - opoziția minoritară, pentru gropile pe care administrația Firea nu este în stare să le acopere, este culmea ridicolului. Au apărut gropi în București din cauza indolenţei şi incapacităţii administraţiei pe care o conduce dna Primar General. De asemenea, să spui ca PNL susține interesele unor firme care au contract cu Primăria în condițiile în care în ultimii 9 ani Primăria a fost condusă de domnul Oprescu 7 ani, de doamna Firea aproape 2 ani și interimar de PNL doar 6 luni, mi se pare culmea tupeului.

4. În ceea ce priveşte agitaţia dnei Firea legată de companiile municipale şi de faptul că există astfel de companii în alte oraşe, aşa cum am mai spus, modelul companiilor nu a fost inventat de dna Firea și PSD, doar că în alte orașe sunt administrate transparent şi presa poate pune întrebări - despre buget, conducere și obiective - nu ca în companiile dnei Firea, unde jurnaliştii sunt scoşi afară cu bodyguarzii.

5. Încă așteptăm ca doamna primar să explice mai în detaliu cum vor funcționează aceste companii, să vina cu comparații și cifre care să demonstreze cum ar fi mai eficient economic și mai bine pentru banii bucureștenilor și, pe baza acestor date, putem avea o discuție. Nu vom abdica însă de la principiile transparenței și ale respectului față de lege și față de cheltuirea corecta și eficientă a banilor bucureștenilor.

PNL susține să existe un model de funcționare a administrației care să fie eficient și transparent și care să poată fi tras la răspundere pentru modul de desfășurare al lucrărilor publice.

Dna Firea patronează o administraţie împiedicată, care de doi ani de zile nu face NIMIC și pentru că au început să se prindă bucureștenii că nu se mișcă nimic în oraș, dna primar a început să strige ca din gură de șarpe că dânsa „vrea să facă bine la oameni”, dar nu o lasă PNL.”, transmite Bușoi printr-un comunicat de presă.content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.