Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BUBUIE nervii în PSD: replica primarului pentru liderul de organizație a cerut retragerea sprijinului politic

psd spart

Primarul PSD al Bacăului, Cosmin Necula, spune că propunerea privind retragerea sprijinului politic pentru el trebuia discutată în interiorul organiziției, nu pe Facebook. „Dragoș, eu vreau să lucrez cu tine în continuare”, spune Necula.

Citește și: Pericol în Capitală: un bărbat lovește din senin femeile pe stradă. Poliția cere ajutorul cetățenilor

Primarul PSD al Bacăului, Cosmin Necula, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că atitudinea lui Dragoș Benea i se pare pripită.

În opinia lui Necula, propunerea privind retragerea sprijinului politic trebuia discutată în interiorul organiziției, nu pe Facebook.

Edilul a afirmat că el are ca datorie să aducă „banii înapoi la locuitorii Bacăului”.

„Dragoș, eu vreau să lucrez cu tine în continuare, dar se pare că uităm faptul că totuși ne pregătim de alegeri, un pas deosebit de important în viața acestui partid”, a spus primarul.

Președintele PSD Bacău, Dragoş Benea, a propus retragerea sprijinului politic pentru primarul PSD al Bacăului, Cosmin Necula, susținând că edilul face cereri „provocatoare” Guvernului, respectiv cere bani pentru a acoperi datoriile locale.

Dragoş Benea a scris pe Facebook că a sprijinit necondiționat orașul Bacău ori de câte ori a fost necesar, peste 200 de proiecte aflându-se în diferite stadii de execuție în județ, finanțate de Guvern, însă nu se pot face solicitări „neserioase și provocatoare” Guvernului. Benea a dat ca exemplu ultima adresă a Primăriei Bacău, prin care se cer Executivului 160 milioane lei, adică 11-12 la sută din suma disponibilă la nivelul întregii țări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.