Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BUBUIE PSD: Parlamentarii încep să își retragă semnăturile de pe controversatul proiect privind abuzul în serviciu, depus de Cătălin Rădulescu

Deputatul PSD de București Aida Căruceru, unul dintre parlamentarii PSD despre care s-a susținut că a semnat controversata inițiativă a deputatului Cătălin Rădulescu, a anunțat că-și retrage semnătura și că nu va susține demersul.

"Îmi voi retrage semnătura de pe proiectul de lege, pentru că nu susțin inițiativa și nu sunt de acord nici cu demersul.

Am fost greșit informată de către colegul meu (am fost informată că semnez pentru susținerea unor proiecte de legi care nu aveau nimic de-a face cu Justiția) și, din câte știu, în această situație se mai regăsesc și alți colegi" a declarat Aida Căruceru.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ - 'Pinalti', trimis în judecată de DNA într-un nou dosar: Acuzații GRAVE la adresa fostului primar

Ea a arătat că există o modalitate instituțională pentru a aduce amendamente la Codurile Penale, referindu-se la comisia specială, și susține că deputatul Rădulescu putea să se adreseze acelui for, în loc să pună parlamentarii PSD și întreg partidul în această situație inutilă.

“Există o comisie specială în Parlament spre care se pot adresa toți cei care consideră că pot aduce amendamente care să îmbunătățească Codul Penal și Codul de Procedură, inclusiv colegul meu, dl deputat Rădulescu. Cred că era mai bine dacă își trimitea acolo ideile" a mai spus Căruceru, potrivit unui comunicat remis ȘTIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.