Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bubuie scandalul în PSD! Tudose și Bădălău, făcuți praf de un baron: 'După scrierile lui Karl Marx, urmează Niculae Bădălău'

Inquam Photos / Octav Ganea
Nicolae Badalau CEX PSD

Ședința Comitetului Executiv Național al PSD nu a făcut decât să pună paie pe focul scandalului din partid. Tabăra Dragnea și tabăra Tudose au trecut la atacuri frontale. Ultimul lider intrat în „horă” este Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui. Acesta lansează o serie de ironii usturătoare la adresa președintelui executiv al PSD, Niculae Bădălău, și a scrisorii prezentate de acesta în ședința conducerii partidului. De ironiile lui Buzatu nu scapă nici premierul Tudose.

Vezi și: Ține depresia la distanță! Șase trucuri simple pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit

„Este un document genial. După scrierile lui Karl Marx, urmează Niculae Bădălău. Sunt câteva consideraţii încropite acolo, nu e vreo analiză foarte serioasă, sunt utilizate vreo două - trei concepte nedefinite de către domnul Bădălău, care e prietenul meu, şi căruia i s-a dezvoltat în ultima vreme talentul acesta ideologic. Numai că talentul ăsta ideologic ca să se dezvolte la un nivel care să fie apreciat trebuie să aibă nişte elemente anterioare. Adică, trebuie să fi citit vreo carte, nişte treburi din astea”, a declarat liderul PSD Vaslui, într-o intervenție telefonică la Digi24.

Vezi și: Psihiatrii au stabilit: Care sunt caracteristicile pe baza cărora recunoști un pedofil

Mai mult, șeful filialei vasluiene a PSD spune că premierul Mihai Tudose ar fi „la același nivel” cu numărul doi din partid. „Şi eu cred despre domnul Tudose că este exact la acelaşi nivel ca şi domnul Niculae Bădălău din punct de vedere teoretico-ideologic. Am constatat doar nivelul, nu reproșez nimănui nimic”, a continuat Dumitru Buzatu.

Preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a anunţat, luni, că a prezentat în cadrul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al partidului o propunere de proiect politic pentru anul 2018. Bădălău propune în proiectul său politic pentru 2018 punerea în funcţiune a mecanismelor statutare pentru conducerea colectivă a social-democraţilor, întrunirea săptămânală a Biroului Permanent şi prezentarea de către premier a unui raport de activitate anual sau pentru o perioadă îndelungată în cadrul Consiliului Naţional. Citește AICI ÎNTREAGA SCRISOARE A LUI NICULAE BĂDĂLĂU!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.