Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bubuie un mare scandal în coaliție - Virgil Popescu către Daniel Zamfir: Bravo, maestre! Ai reușit s-o îngropi! vs Ai fost preș la OMV

virgil popescu daniel zamfir

Liberalul Virgil Popescu a scris marţi pe Facebook că a auzit că senatorul PSD Daniel Zamfir a închis Comisia de anchetă pentru preţurile din energie. Primul care a ieșit la atac a fost Daniel Zamfir, cel care l-a acuzat pe fostul ministru că întreg mandatul ”ai fost preș în fața OMV”.

”Nu îmi place să rămân dator, aşa că îl spun doar atât fostului liberal de stânga Daniel Călin Zamfir: ”Daniele, fă-te că munceşti, că oricum asta ai făcut până acum! Am auzit că ai închis Comisia de anchetă pentru preţurile din energie. Bravo, maestre! Ai reuşit să îngropi o problemă de interes naţional mai repede decât un UTCist îşi îngroapă amintirile despre comunism”, afirmă Virgil Popescu.

”Ce s-a întâmplat, Daniele? Ai avut prea multe audieri de miniştri şi ţi-a expirat termenul? Sau poate ai fost prea ocupat să îţi faci selfie-uri în Parlament?”, a scris Virgil Popescu pe Facebook.

El continuă: ”Să nu îmi spui că ai încercat să prelungeşti activitatea Comisiei. Dacă ai fi vrut cu adevărat, ai fi făcut-o. Dar, evident, ai preferat să te ascunzi în spatele unor scuze penibile. Nu îmi aduc aminte să te fi văzut la dezbaterile pe legea offshore... Sunt convins că aşteptăm cu toţii să ne luminezi tu, marele gânditor al naţiunii, despre cum este cu articolele, despre ce vrea OMV-ul. Şi la final, că tot vorbeşti de familii şi de afaceri, apropo, tu mai trăieşti pe datorie? Prietenii ştiu de ce!”.

Daniel Zamfir a ieșit primul la atac

Senatorul PSD l-a acuzat pe fostul ministru al Energiei că întreg mandatul a fost ”preș în fața celor de la OMV”.

”RAZBOINICUL LUMINII CU MIROS PUTUROS DE PETROL SI GAZE

Ce ai facut tu, Virgile?

Nu ai cedat la presiunile OMW de a schimba legea off-shore??

D-aia au crescut benzinariile OMV pe care le administreaza familia ta?

Chiar nu ti-e rusine?

In tot mandatul tau ai fost pres in fata OMV! N-am sa insir aici toate favorurile facute lor, ma rezum doar sa-ti spun ca

le-ai pus pe tava, Virgile, mega afacerea parcului fotovoltaic de la CE Oltenia, razboinic al luminii care te auto-zugravesti!

P.S. Si pentru respectarea adevarului istoric, noi cei de la PSD am impus in coalitia de guvernare amendamentul cu dreptul de preemptiune al Statului roman. Ai fost ministrul energiei care a vandut interesul Romaniei si acum vrei sa pozezi in salvator.

Salut faptul ca si colegii din PNL, oameni responsabili, s-au debarasat de tine!

#tinemcuRomania

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.