Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bubuie un mare scandal în PNL: un deputat liberal candidează împotriva lui Emil Boc

Primaria Cluj-Napoca
Emil Boc

Deputatul PNL, Sabin Sărmaș, susține că va candida la Primăria Cluj Napoca, condusă în prezent de un alt liberal, Emil Boc. Deputatul arată că nu va candida din partea PNL ci din partea unui partid inexistent în prezent ”Oamenii Invizibili ai Clujului”. Sărmaș va fi exclus din PNL, ca urmare a acestei decizii.

”Candidez pentru toți Oamenii Invizibili ai Clujului, enorm de mulți și atât de tăcuți!

Candidez pentru primăria Cluj-Napoca și sunt întrebat de zile bune din partea cărui partid o fac. Candidez din partea Partidului Clujenilor Invizibili, un partid ce reprezintă starea de fapt și starea de spirit în orașul nostru.

Candidez pentru cei nevăzuți și neascultați în propriul lor oraș, cei care încă din 2016 erați cu zecile de mii. Candidez pentru voi cei care duceți în spate tot Clujul, cu rele și cu rele.

Voi sunteți cei care aveți salarii prea mici ca să vă puteți permite să ieșiți în cel mai scump oraș din țară. Voi sunteți cei care cu greu vă mai plătiți facturile, voi sunteți cei care vă luați trei servicii ca să vă puteți permite o vacanță în Bulgaria.

Voi sunteți cei care vă pierdeți timpul și nervii în cozi nesfârșite de mașini sau respirați noxele infernale de pe străzile Clujului, mergând pe jos sau pe piste de biciclete care duc de nicăieri către nicăieri.

Voi sunteți mamele care vă riscați viața atunci când ieșiți cu cărucioarele pe trotuarele pline de mașini.

Și cu toate astea, voi nu plecați. Pentru că nu aveți unde, pentru că voi ați fost aici înainte de bunăstarea lui Boc care v-a făcut pe voi să sărăciți. Unde să plecați? Și, mai ales, de ce să plecați? Când ar trebui să plece ei!

În 2020, voi, cei ignorați cu desăvârșire, ați ajuns la sute de mii. S-au adăugat IT-iștii, artiștii, intelectualii și oamenii de business.

Orașul nu mai este bun cu voi, orașul nu se mai îngrijește de viitorul său. Voi rămâne, curând, în cel mai scump oraș din țară, împreună cu IT-iștii, corporatiștii, politicienii și organizatorii de festivaluri, dar fără tanti Gina de la croitorie, fără Adi de la spălătorie, fără vecinii de pe scară.

Candidez la Primăria Clujului pentru că jumătate din oraș nu își mai permite să stea aici, iar cealaltă jumătate a ajuns complet ignorată, deși ei sunt motorul financiar al Clujului. Nu politicienii, nu Emil Boc!

Candidez pentru toți Oamenii Invizibili ai Clujului, enorm de mulți și atât de tăcuți, care în sfârșit au pe cineva să îi reprezinte.”, scrie Sabin Sărmaș.

Sărmaș va fi exclus din PNL

Liderul liberalilor clujeni, europarlamentarul Daniel Buda, a explicat însă că Emil Boc rămâne propunerea PNL pentru Primăria Cluj-Napoca, iar despre anunțul lui Sabin Sărmaș a ținut să puncteze: „Fiecare pe drumul lui în viață!”

„Fiecare face ce consideră de cuviință. Își urmează drumul pe care și-l dorește. Partidul Național Liberal își are drumul lui, cu propriul candidat pe care îl avem, un om care a făcut performanță administrativă și care a pus Clujul pe harta nu doar a Europei, ci și la nivel internațional. A dus Clujul într-o etapă de dezvoltare, astfel încât gestul domnului Sabin Sărmaș nu e unul care să ne preocupe.  Domnul Boc are o carieră recunoscută la nivel internațional.

Da, domnul Boc rămâne candidatul nostru, niciodată nu a fost în discuție altceva. Domnul Boc poate să ocupe orice funcție și la nivel european, internațional și domnia sa va face cuvenitele precizări, când ele o să fie impuse. El este candidatul PNL la Primăria municipiului Cluj-Napoca”, a explicat Daniel Buda, în exclusivitate pentru STIRIPESURSE.RO. „Domnul Sărmaș ar fi bine să-și vadă de propriul drum. Nu este dânsul în măsură să discute despre carierele unora sau altora. A făcut o alegere. Asta-i viața. Mergem mai departe, fără discuții. Și unii, și alții, pe drumurile lor”, a mai spus Buda.

Întrebat dacă urmează ca Sărmaș să fie exclus din PNL, liderul liberalilor clujeni a precizat:

„Domnia sa s-a autoexclus în momentul în care a făcut astfel de afirmații. Ești conștient! Nu am mai vorbit cu domnia sa. Fiecare pe drumul său în viață. Nu l-am exclus, pentru că prin gestul domniei sale se autoexclude el din PNL”, a concluzionat Buda.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.