Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bucătarul din Brașov care și-a ucis părinții, declarații groaznice după audierea în fața judecătorilor: 'Am petrecut cu Satana la masă!'

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Bucătarul din Brașov care și-a ucis părinții, declarații groaznice după audierea în fața judecătorilor: 'Am petrecut cu Satana la masă!'

Tânărul de 24 de ani din Săcele care și-a ucis părinții era drogat în momentul în care a comis crima. Bărbatul a ajuns în fața judecătorilor din Brașov.

Bărbatul de 24 de ani din municipiul Săcele, județul Brașov, care și-a ucis părinții era drogat în momentul în care a comis fapta îngrozitoare. Individul a recunoscut ce a făcut, iar acum, cu lacrimi în ochi, le spune oamenilor să-și țină copiii cât mai departe de droguri.

Ascunzându-și chipul sub glugă și cu ochii în pământ, tânărul care a recunoscut că și-a omorât părinții a ajuns în fața judecătorilor din Brașov. A ieșit plângând de la audieri. El le-a cerut oamenilor să aibă grijă nu doar de copii, ci și de părinți. Asta după ce el s-a întors în țară și și-a omorât și mama și tatăl.

Ucigașul susține că era sub influența substanțelor interzise când a comis crimele

„Drogurile legale distrug lumea. Aveți grijă de mama voastră, de tăticul vostru!”, a declarat bărbatul.

El susține că era sub influența substanțelor interzise când a comis crimele. Medicii i-au luat probe de sânge și așteaptă rezultatul analizelor pentru a afla ce droguri a consumat. Era consumator încă din liceu, susține avocatul său.

„Din ce am înțeles, da, consumă de mult timp. A povestit că a încercat să se lase de viciul ăsta, dar nu a reușit”, a declarat avocatul tânărului drogat, Mihai Suciu.

Tânărul care lucra ca bucătar la un restaurant din Franța a venit acasă în vacanță

Tânărul care lucra ca bucătar la un restaurant din Franța a venit acasă în vacanță. După o petrecere cu prietenii, s-a întors acasă și și-a ucis părinți. În acea noapte a dormit cu cadavrele celor care i-au dat viață sub același acoperiș, iar dimineața a sunat la poliție să anunțe ce a făcut.

Întrebat dacă a petrecut cu prietenii înainte de a comite crima odioasă, el a dat un răspuns halucinant: „Am petrecut cu satana la masă”, potrivit observatornews.ro.

„Părea distrus psihic, efectiv. Nu-și amintește de faptele comise. Pur și simplu, se afla sub influența subsnatnțelor psihoactive”, a mai spus avocatul criminalului.

„Ar fi fost niște fete la el și din cauza la fetele alea a pornit. Tatăl și mama lui au încercat să aplaneze cearta, scandalul și a dat în ei”, a declarat un vecin.

Câți ani de pușcărie riscă

Individul din Brașiv riscă acum 30 de ani de închisoare. În 2022, potrivit datelor de la Agenția Națională Antidrog, 30 de oameni au murit din cauza drogurilor, cei mai mulți de supradoză. Alți peste 1.700 au avut nevoie de îngrijiri medicale. Problema drogurilor a fost discutată și în Consiliul suprem de apărare al țării în toamna anului trecut, dar fenomenul consumului mai ales printre tineri pare imposibil de combătut.

Substanţele psihoactive afectează sistemul nervos central, explică psihologii.

„Centrul voinţei este blocat. Efectele drogurilor asupra creierului sunt devastatoare. El a reacţionat pe baza instinctului. A simţit că este în pericol, unul fals, şi atunci a lovit, în momentul în care părinţii au intervenit. Sigur că regretă ce a făcut, mai ales că actul criminal pe care l-a săvârşit a fost făcut în mod inconştient”, a explicat psihologul Gabriel Bibire.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.