Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

București: Hotelierii au încredere în apa de la robinet

pinterest
pahar apa

Apa de la robinetele din București este bună de băut și folosirea ei trebuie încurajată. Aceasta este concluzia la care a ajuns conferința anuală a Federației Industriei Hoteliere din România (FIHR).

„Împreună cu Apa Nova, dorim să promovăm consumul de apă din rețea în unitățile hoteliere, pentru a arăta că Bucureștiul are o apă de calitate, conform testelor efectuate, și pentru a repara imaginea Capitalei pe acest subiect”, se spune într-un comunicat de presă primit la redacție.

Pe o notă mai puțin optimistă, hotelierii se arată nemulțumiți de sistemul de taxare în industrie. „Am considerat că prin forma actuală nu se ating obiectivele legii și anume simplificarea și reducerea controlului organismelor de stat, susținerea jucătorilor mici și mijlocii din industrie, creșterea încasărilor la bugetul de stat, dar mai ales se elimină orice formă de stimulare a celor care investesc în turismul românesc, în special în hoteluri”, a declarat președintele Federației, Călin Ile.

Înființată la 24 martie 1990 sub numele de Asociația Hotelierilor din România, Federația Industriei Hoteliere din România (FIHR) reunește un număr de 108 hoteluri, cu 11245 camere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.