Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bucureștiul putea fi scena unui accident de proporții: Viceprimarul Aurelian Bădulescu dă detalii despre spargerea sistemului de semaforizare

PMB
trafic monitorizare

Un accident de mari proporții putea să aibă loc în București! Primăria Capitalei anunță că au avut loc accesări ilegale ale sistemului de semaforizare din București, subliniind că a fost deja depusă o plângere penală. Primăria mai arată că au fost introduse alte diagrame ce stabilesc timpii pentru culorile roșu și verde ale semafoarelor.

Aurelian Bădulescu, viceprimar PSD al Bucureștiului, a declarat, sâmbătă seara, la România TV, că cei care au schimbat diagramele de la semafoare sunt persoane care au lucrat în acest sistem.

Citește și: Este oficial! Taxa pe lăcomie a apărut în Monitorul Oficial

”Este o persoană care a mai lucrat cu aceste diagrame. Este vorba despre un atentat. Am luat toate camerele de luat vederi și vom depune înregistrările la poliție. E un comportament criminogen. Nu este vorba despre hackeri, ci de oameni care știu să lucreze cu acest tip de programări. S-a acționat mecanic. Cine a făcut așa ceva e o persoană care a lucrat în sistem.”, a spus Aurelian Bădulescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.