Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bucureștiul va găzdui Forumul pentru Relaţia cu Investitorii şi Analiştii

facebook.com
logo nou Bucuresti

Asociaţia pentru Relaţii cu Investitorii la Bursă din România (ARIR) organizează, joi, Forumul pentru Relaţia cu Investitorii şi Analiştii (AR&IR), o conferinţă anuală dedicată celor mai bune practici în relaţia cu investitorii şi guvernanţă corporativă, potrivit Agerpres.

Prima ediţie a evenimentului de la Bucureşti, intitulată "Strategii câştigătoare pentru atragerea investitorilor şi capitalului", are ca scop prezentarea proiectelor actuale de dezvoltare a relaţiilor cu investitorii din România, a celor mai bune practici internaţionale, a tendinţelor globale în domeniu, dar şi a viitoarelor proiecte europene cu impact asupra companiilor listate la bursă.

Forumul AR & IR 2019 va avea loc sub patronajul Ministerului Mediului de Afaceri, Comerţului şi Antreprenoriatului (MMACA).

ARIR este o organizaţie non-guvernamentală şi non-profit care a fost înfiinţată pentru a oferi emitenţilor actuali şi potenţiali o platformă pentru dezvoltarea profesioniştilor în relaţia cu investitorii (IR) şi pentru a contribui la implementarea celor mai bune practici în comunicarea investitorilor şi în guvernanţa corporativă

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.