Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bucureștean mort în Munții Bucegi: a căzut mai bine de 100 de metri în gol / Este al nouălea caz în acest an

Salvamontisti

Salvamont Prahova a intervenit, duminică, în urma sesizării unui accident în Munţii Bucegi. Un bărbat a căzut, suferind leziuni grave. Un medic şi un salvator montan au fost coborâţi cu troliul la victimă, dar nu a putut fi salvată, relatează News.ro.

Salvamont Buşteni a precizat că victima este un bărbat de 44 de ani din Bucureşti. ”Şi-a pierdut viaţa după ce a căzut mai bine de 100 de metri din Creasta Bucşoiului. Acesta se afla cu prietena lui când s-a întâmplat accidentul”, au precizat salvamontiştii. Aceştia au anunţat că trupul neinsufletit a fost scos cu ajutorul unui echipaj aero.

„Incident grav petrecut în zona Bucşoiu, din Bucegi. Un turist a căzut, suferind leziuni grave”, anunţă, duminică, Salvamont Prahova. Potrivit sursei citate, un salvator montan şi medicul au fost înseraţi, prin troliere, cu un elicopter de la Braşov. ”Din păcate, medicul a constatat decesul victimei. Urmează extragerea din munte cu elicopterul a victimei, aparţinătoarei şi a celor doi membrii ai echipajul de urgenţă”, au mai transmis salvamontiştii.

Avertisment de la salvamontiști

„Mai tragem încă un semnal de alarmă asupra responsabilității turiștilor din zona montană, pentru luarea tuturor măsurilor de siguranță, astfel încât să nu-și pună în pericol viața.

Este e al 9 lea caz mortal înregistrat de către Salvamont Prahova, în acest an. Sperăm că va fi și ultimul”, transmite Salvamont Prahova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.