Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bucureștenii vor putea vota proiectele care vizează dezvoltarea orașului

s.iw.ro
populatie oras oameni

Bucureștenii pot vota începând de luni proiectele care vizează dezvoltarea capitalei. Este vorba despre 29 de proiecte înscrise în procesul de bugetare participativă.

Primăria Municipiului Bucureşti anunță că a finalizat selecţia proiectelor de dezvoltare a Capitalei înscrise în procesul de bugetare participativă. La final, au fost declarate eligibile 29 de proiecte, din cele 60 depuse în total.

Astfel, începând de luni şi până pe 22 noiembrie, bucureştenii pot vota proiectele pe care le consideră oportune, luând în acest fel parte la procesul de decizie asupra modului în care sunt cheltuiți banii din bugetul public, anunță autoritățile, conform Mediafax.

Proiectele pot fi consultate pe portalul Primăriei. Pe listă sunt proiecte despre mobilitatea și siguranța circulației, spații verzi și locuri de joacă, digitalizare, reabilitare, protecția mediului și sport.

Proiectele declarate câştigătoare vor fi anunţate pe 23 noiembrie. Valoarea totală a proiectelor din cadrul acestui program se ridică la 2 milioane de lei, iar suma maximă alocată unui proiect este de 500.000 lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.