Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bucureşti - Adolescentă dată dispărută la o lună după ce a plecat de acasă şi nu a revenit. Poliţia face apel la cetăţeni

adolescenta

O adolescentă de 15 ani care a plecat de acasă în 26 decembrie şi nu s-a mai întors a fost dată dispărută de familie în 25 ianuarie. Poliţia Capitalei anunţă că fata a fost dată în urmărire la nivel naţional şi face apel la cetăţeni pentru a o găsi.

”La data de 25 ianuarie 2024, Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la dispariţia unei minore care, în cursul zilei de 26 decembrie 2023, a plecat de la adresa de domiciliu din Sectorul 6 şi nu a mai revenit până în prezent”, transmite vineri Poliţia Capitalei,

Adolescenta dispărută se numeşte  Mache Ioana Cristina, este în vârstă de 15  ani şi are următoarele semnalmente: înălţime:1,60 m, greutate 53 kg, ochi căprui, păr negru. Ea are un t atuaj pe antrebaţ, reprezentând un leu şi trei trandafiri albaştri.

La data dispariţiei purta blugi albaştri, geacă neagră, cizme negre cu maro.

”La nivelul Poliţiei Române, au fost demarate procedurile de depistare a persoanei în cauză, aceasta fiind dată în urmărire la nivel naţional. Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112”, anunţă Poliţia Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.