Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bucureștiul inclus și în 2024 în Calendarul 888poker LIVE [P]

888poker
888poker

Circuitul turneelor 888poker LIVE a devenit o tradiție și va continua și în 2024. Încă din luna ianuarie, pasionații de poker au ocazia să joace într-un cadru profesionist și să lupte pentru premiile impresionante puse în joc. Pasionați de poker din toată lumea se vor aduna pentru a împărtăși iubirea pentru acest joc, iar calendarul evenimentului nu ocolește nici capitala României. Etapa din București va avea loc între 16 și 24 martie.

Spectacolul acestui circuit va avea cinci etape în 2024 în Spania, România și Marea Britanie. Aici, pasionații de poker vor avea o experiență extraordinară într-un mediu profesionist și vor încerca să câștige premiile puse la bătaie de organizatori, în timp ce se distrează cu jocul lor preferat.

Ca în fiecare an, vor fi o mulțime de surprize pentru jucători. Main Event-ul este evenimentul care capturează atenția la toate turneele, însă organizatorii le vor oferi utilizatorilor o mulțime de turnee la care se vor putea înscrie, inclusiv pentru cei din categoria High Roller.

Nu vor fi ignorați nici utilizatorii platformei 888poker, care găzduiește cele mai populare versiuni ale jocului - texas holdem poker și Omaha. Pentru utilizatorii operatorului licențiat de ONJN vor rula o mulțime de sateliți și sub-sateliți în care premiile vor fi și bilete către aceste evenimente.

Calendarul 888poker LIVE pentru 2024 este următorul:

  • 22-29 ianuarie: Madrid, Spania
  • 16-24 martie: București, România
  • 8-20 mai: Barcelona, Spania
  • 14-25 august: Londra, Marea Britanie
  • 10-21 octombrie: Coventry, Marea Britanie

Startul se dă astfel în Spania, în capitala Madrid. Este știut faptul că organizatorii caută întotdeauna locații idilice pentru a oferi mai mult decât un simplu joc de poker. Din dorința ca utilizatorii să aibă o experiență de 5 stele, ediția din 2024 de la Madrid va avea loc în Gran Via, de departe unul dintre cele mai frumoase cazinouri din Europa. Arhitectura acestei clădiri este deosebită, iar evenimentul LIVE coincide și cu 100 de ani de la construcția Gran Via Casino. Anul trecut, etapa de la Madrid a avut loc tot în acest cazinou, iar Main Event-ul l-a avut câștigător pe Adrian Garcia Marin, care a obținut un premiu de 92 de mii de euro.

Primăvara aduce poker la cel mai înalt nivel în România

Între 16 și 24 martie va avea loc și deja tradiționala etapă din România. Jucătorii locali și nu numai au ocazia să se întreacă într-un cadru profesionist și să lupte pentru premiile puse în joc. La ediția din 2023 au luat parte 190 de jucători, iar câștigător a fost Viorel Gavrilă, care a obținut un premiu de 30 de mii de euro. Utilizatorii platformei 888poker merită să arunce o privire la surprizele pregătite în online deoarece vor putea ajunge la acest eveniment dacă vor avea rezultate bune la sateliții ce vor fi organizați în perioada următoare.

În mai se joacă poker în Barcelona

În luna mai, circuitul se va opri în Barcelona. Mai exact, între 8 și 20 mai va avea loc etapa din Catalunia. Va fi un prilej excelent pentru cei care vor să se bucure de poker, dar în același timp să exploreze Barcelona într-o perioadă în care temperaturile nu sunt sufocante și orașul nu este atât de aglomerat. Barcelona nu doar că este un oraș în care de decenii bune se joacă poker la cel mai înalt nivel, dar este și unul dintre cele mai vizitate orașe din Europa, cu numeroase atracții turistice. Și Barcelona este un oraș cheie din calendarul acestui eveniment de poker, iar anul trecut învingătorul la Main Event a fost finlandezul Tero Laurila, care a obținut un premiu de 64 de mii de euro.

Marea Britanie are două etape, dar și un nou circuit

Marea Britanie este o țară în care se joacă în mod constant poker la nivel profesionist, iar turneul se va încheia aici. Între 14 și 25 august are loc etapa programată la Londra, în timp ce punctul final se va da în Coventry, între 10 și 21 octombrie. Pentru că afinitatea britanicilor pentru poker este ridicată, din 2024 a fost creată UK Poker League, care va avea mai multe etape. Evenimentul a început pe 16 ianuarie la Coventry și va continua după următorul calendar:

  • 13-18 februarie: Edinburgh
  • 5-10 martie: Luton
  • 16-21 aprilie: Manchester
  • 27 august - 1 septembrie: Leeds
  • 24-29 septembrie: Londra
  • 10-21 octombrie: Coventry

Toate evenimentele vor avea loc în cazinourile din lanțul Grosvenor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.