Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șeful spionajului militar din Ucraina crede că Vladimir Putin va sfârși urât: 'Toți dictatorii au terminat la fel, au murit împotriva voinței lor'

i.ytimg.com
Kyrylo Budanov

Șeful direcției de informații a Ministerului Apărării Ucrainei, Kyrylo Budanov, a declarat într-un interviu pentru presa ucraineană că în opinia sa liderul rus Vladimir Putin va avea sfârșitul dictatorilor care au fost uciși.

- Ați vorbit public despre boala lui Putin. Chiar are cancer?

- Da, confirmăm pe deplin această informație. Are mai multe boli grave, dintre care una este cancerul. Dar nu putem spera că Putin va muri mâine. Mai are cel puțin câțiva ani de trăit. Ne place sau nu, este adevărat.

- Întrucât ați spus că Putin are cancer, pregătește un succesor?

- Aceasta este o întrebare foarte interesantă. În diferite perioade s-a gândit la asta și, de principiu, a ales, după cum se spune, favoritul. Dar privind sindroamele sale maniacale, probabil că îi va fi frică să pregătească serios un succesor, realizând că, în pregătire, acest succesor poate dori să preia scaunul puțin mai devreme decât își dorește Putin însuși. Prin urmare, îi ține pe toți la o anumită distanță. Și crede că va domni pentru totdeauna. Dar nu va fi așa.

- Ce înseamnă asta?

- Priviți istoria oricărui dictator din secolul XX-XXI. Au terminat la fel, absolut toți. Niciunul din ei nu a sfârșit altfel. În cele mai multe cazuri, au murit împotriva voinței lor. Luați exemple recente, precum Saddam Hussein, fostul dictator iugoslav, dictatorul libian. Aceasta este o imagine clasică a unui dictator. Au fost alte exemple în Africa. Toate s-au terminat la fel, iar cu Putin se va termina la fel.

- Există exemple în istorie când acești dictatori au fost încercați să fie uciși de către anturajul lor. Știți ceva despre tentativa de asasinat asupra lui Putin?

- Au fost tentative de asasinat asupra lui Putin. Acum vreo două luni a existat o încercare absolut nereușită, dar chiar a avut loc. Repet - nu a avut succes. Nu s-a făcut public acest eveniment, dar s-a întâmplat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.