Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Budapesta are planuri mari! Ministru: Ungaria își construiește o forță militară care poate face față în orice situație

Hungary Today
armata ungaria

„Scopul este integrarea experienţei acumulate în sistemul Centrului de Sănătate al Armatei Naționale din Ungaria”, a declarat ministrul ungar al Apărării, într-o înregistrare video postată pe pagina sa oficială de Facebook, după ce i-a primit pe medicii militari ungari implicați în operațiunile de salvare după cutremurul din Turcia, potrivit Magyar Nemzet.

Kristóf Szalay-Bobrovniczky a ascultat raportul echipei de cinci oameni la Ministerul Apărării din Ungaria: după cutremurul din Turcia, coloneii Péter Vekszler, Levente Várhelyi, Sándor Pellek, alături de locotenent-colonelul András Mérai și András Csábi au fost pe teren timp de 6 zile.

După cum s-a dovedit, unitatea ungară a fost gata de plecare în doar câteva ore. Aceștia au declarat că, din cauza circumstanțelor operațiunilor de salvare au trebuit adesea să se bazeze pe experiența lor și pe abilitățile lor de practică și improvizație dobândite în timpul pregătirii internaționale.

Aceștia au subliniat că se puteau baza în mare măsură pe cunoștințele și experiențele pe care le-au dobândit în cadrul NATO. În calitate de militar ungar - şi ca aliat NATO - au avut o percepție pozitivă în orice mediu, au spus ei.

Ministrul ungar al apărării a subliniat în videoclip că după mulţumiri cel mai important lucru este ca toată experiența acumulată acum să fie încorporată în sistemul Centrului de Sănătate al Armatei Naționale din Ungaria, sporind astfel cunoștințele în materie de asistență și abilități de salvare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.