Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Constantin Budescu a revenit la Petrolul Ploieşti după 11 ani: Fotbalistul a semnat un contract pe 2 ani

www.onlinesport.ro
Constantin Budescu națională

Fotbalistul Constantin Budescu a revenit după 11 ani la Petrolul Ploieşti, el semnând, marţi, un contract valabil două sezoane cu gruparea prahoveană, anunță agerpres.

"De astăzi este oficial! Constantin Budescu este, din nou, jucătorul Petrolului Ploieşti, mijlocaşul revenind, după mai bine de 11 ani, la clubul de la care a plecat către fotbalul mare. Jucătorul în vârstă de 33 de ani a semnat un angajament valabil pentru următoarele două sezoane", anunţă clubul pe site-ul oficial.

Preşedintele grupării ploieştene, Costel Lazăr, a afirmat că Budescu a dorit să fie sigur că îşi poate continua activitatea de jucător înainte de a semna contractul. Accidentat de mai mult timp, fotbalistul ar putea juca pentru Petrolul peste aproximativ o lună şi jumătate.

"Discuţiile au început de mai mult timp şi, încă de atunci, el mi-a dat asigurări că nu va juca decât la Petrolul. Ceea ce, iată, s-a şi întâmplat, chiar dacă a mai fost contactat şi de alte echipe, dar a contat faptul că şi-a dorit în mod expres să se întoarcă aici. Am apreciat foarte mult că, înainte de a semna contractul, el a vrut să fie sigur că îşi va relua activitatea fotbalistică. Ne-am asumat cu toţii, şi conducerea administrativă, şi cea tehnică, faptul că trebuie să-l aşteptăm să revină şi sper să-l revedem cât mai repede pe teren, poate chiar într-o lună, o lună şi jumătate', a precizat Lazăr.

La rândul său, Constantin Budescu a declarat că abia aşteaptă să joace din nou pentru Petrolul Ploieşti.

"Sunt foarte fericit că m-am întors la echipa de la care am plecat, practic, către fotbalul mare! Am spus-o întotdeauna că vreau să joc pentru Petrolul în primul eşalon şi iată că voi avea această ocazie! Sper să revin cât mai repede şi abia aştept primul meci pe Ilie Oană", a spus Constantin Budescu.

Născut la Urziceni, Constantin Budescu şi-a făcut junioratul la Petrolul, evoluând pentru "galben-albaştri" până în 2011, perioadă în care a bifat 157 de prezenţe şi 44 de goluri de-a lungul a şase sezoane. El s-a transferat ulterior la Astra, iar în cariera sa a mai jucat pentru formaţiile DL Yifang (China), FCSB, Al-Shabab (Arabia Saudită), Damac FC (Arabia Saudită) şi FC Voluntari.

Jucătorul are în palmares titlul, Cupa şi Supercupa României, toate trei trofeele câştigate cu Astra Giurgiu. La echipa naţională a adunat 17 apariţii şi 5 goluri înscrise.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.