Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Budescu: În această seară, acel 5 la sută al gazdelor s-a transformat în 15 la sută

www.gsp.ro
Constantin Budescu FCSB

Atacantul Constantin Budescu a declarat, joi seară, că arbitrajul Ovidiu Haţegan a favorizat echipe CFR Cluj în meciul cu Steaua, scor 1-1, din Liga I, el afirmând că trebuia acordat penalti la duelul dintre Bryan Nouvier şi Romario Benzar.

"Este bine că am reuşit să revenim, este un punct meritat. Puteam să cştigăm dacă primeam acel penalti. A fost penalti destul de clar. În această seară, acel 5 la sută al gazdelor, s-a transformat în 15 la sută. Mă bucur că am marcat, noi am încercat să jucăm fotbal. Ne dorim să obţinem cât mai multe victorii, vom vedea ce se va întâmpla", a declarat Budescu, la Digi Sport.

Budescu a afirmat că la echipa naţională nu a fost respectat. " M-aţi zăpăcit cu naţionala. Nu mă interesează naţională, am fost acolo, nu m-au respectat, dacă mă cheamă, mă voi duce cu drag". Formaţia CFR Cluj, liderul din clasamentul Ligii I, a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată, joi, pe teren propriu, în compania ocupantei poziţiei a doua, Steaua, în etapa a XI-a a campionatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.