Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO/Buenos Aires - Incidente violente la funerariile lui Diego Maradona

Maradona

Numeroase persoane s-au îmbulzit, joi, dimineaţă, la palatul prezidenţial din Buenos Aires, pentru a-i aduce un ultim omagiu fostului fotbalist Diego Maradona, decedat, miercuri, la vârsta de 60 de ani, informează ole.com.ar, potrivit news.ro.

Poliţia a încercat să-i împrăştie pe cei care se îmbulzeau în Plaza de Mayo, joi, în jurul orei locale 07.30, iar o persoană a fost rănită.

O confruntare a avut loc atunci când poliţia a încercat să disperseze mulţimea care se afla în afara liniei stabilite. Au existat îmbrânceli, gardurile care delimitau coridorul de acces au fost aruncate şi mai mulţi fani s-au luptat forţele de ordine. Unul dintre fani a suferit răni la faţă.

Cristoiu, după mesajul lui Iohannis și dezvăluirile lui Ponta: Guvernul anunțat nu e unul în jurul PNL, ci unul de colaborare PNL-USRPLUS

Situaţia s-a calmat câteva minute mai târziu şi nu a progresat. O mulţime, cu tricouri de diferite culori, aşteaptă să-şi ia rămas bun de la Maradona, al cărui sicriu a fost plasat într-un perimetru închis în Casa Rosada. La cererea familiei, Diego va fi rămâne la palatul prezidenţial cel puţin până joi, la ora locală 16.00.

Incidentes en el ingreso al velatorio de Maradona.

Por los incidentes, cayeron vallados.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.