Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Buget de 1,17 milioane de lei, pentru finanțarea publicațiilor culturale altele decât ale uniunilor

AP
bani

Ministerul Culturii alocă un buget total de 1.176.750 de lei pentru sesiunea din 2019 de finanțare nerambursabilă a revistelor şi publicaţiilor culturale altele decât cele propuse de uniunile de creatori din România, membre ale Alianţei Naţionale a Uniunilor de Creatori, potrivit mediafax.

Se taie în carne vie în PNL: EXCLUDERI pe bandă rulantă într-o filială importantă

Procedura de selecţie şi finanţare a revistelor şi publicaţiilor culturale altele decât cele propuse de uniunile de creatori din România, membre ale Alianţei Naţionale a Uniunilor de Creatori, pentru anul 2019 a fost lansată vineri, potrivit unui anunț publicat pe site-ul ministerului.

Detalii despre documentele necesare dosarului de finanțare și criteriile luate în considerare pentru finanţarea revistelor de cultură reprezentative din România, precum și despre condițiile de eligibilitate se găsesc în același anunț.

Citește și: Cristi Danileț, propunere BOMBĂ după decizia CCR - Judecătorul CERE ELIMINAREA prevederii privind judecătorii specializați pe corupție din lege

Dosarele se vor depune la Registratura Generală a Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale, bd. Unirii, nr. 22, sector 3, Bucureşti, cu menţiunea "Reviste/ publicaţii culturale, altele decât cele propuse de Uniunile de Creatori din România". Ofertele pot fi transmise şi prin poştă, cu confirmare de primire, la adresa menţionată mai sus, până la data de 5 august, ora 17.00.

Lista finală a publicațiilor selectate pentru finanţare, după expirarea perioadei de contestații, va fi disponibilă pe site-ul ministerului pe 26 august.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.