Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bugetul pe 2023 trece în viteză prin Parlament - Programul dezbaterilor și al votului, înainte de Crăciun

Inquam Photos - George Călin
Inquam Camera Deputaților plen Parlament

Birourile reunite permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au decis ca amendamentele la proiectele legii bugetului de stat şi legii bugetului asigurărilor sociale pe 2023 să fie făcută până duminică, dezbaterea în comisii de luni până miercuri, iar depunerea rapoartelor de comisiile reunite pentru buget, finanţe va fi făcută până miercuri, ora 10.00. Plenul reunit pentru a dezbate şi vota pe articole proiectele va avea loc miercuri, de la ora 13.00, iar joi va fi dat votul final

Depunerea amendamentelor de către grupurile parlamentare, deputaţi şi senatori va fi făcută de vineri până duminică, iar centralizarea amendamentelor tot duminică, de la ora 18.00 la ora 24.00, notează news.ro.

Luni de ora 11.00 va avea loc şedinţa comună a comisiilor de specialitate ale Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru a examina, aviza şi depune avizele la comisiile pentru buget, finanţe şi bănci. Tot luni, de la ora 15.00, vor avea loc dezbaterile generale asupra celor două proiecte în comisiile pentru buget, finanţe şi bănci ale Camerei Deputaţilor şi Senatului.

Dezbatere în comisiile pentru buget vor avea loc şi marţi, iar miercuri, ora 10.00 este termenul pentru depunerea rapoartelor pe cele două proiecte de către comisiile pentru buget ale celor două Camere.

Miercuri, de la ora 11.30, va avea loc o altă şedinţă a Birourilor permanente reunite ale Camerei şi Senatului pentru a stabili timpii de dezbatere în plenul reunit.

Plenul reunit al celor două Camere pentru a dezbate şi adopta pe articole proiectul legii bugetului de stat şi proiectul legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2023 se va desfăşura miercuri, începând cu ora 13.00.

Joi va fi dat votul final în plenul reunit al Parlamentului asupra celor două proiecte.

Proiectele legilor bugetului de stat şi bugetului asigurărilor sociale de stat pentru 2023 au fost aprobate, joi în şedinţa de Guvern, urmând să fie transmise pentru dezbatere şi adoptare Parlamentului, a precizat ministrul de Finanţe Adrian Câciu. De asemenea, Executivul a adoptat proiectul de lege pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificaţi în cadrul fiscal-bugetar pe anul 2023.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.