Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bulgar, cercetat penal după ce a încercat să introducă ilegal în România 19.000 de ţigarete

dosare

Un cetăţean bulgar, în vârstă de 41 de ani, este cercetat penal după ce a încercat să introducă ilegal în România, prin PTF Giurgiu, 19.000 de ţigarete de diferite mărci, ascunse în spaţiul destinat roţii de rezervă şi printre bagaje, potrivit Agerpres.

"În Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a intra în ţară un cetăţean bulgar, aflat la volanul unui autoturism, înmatriculat în Bulgaria. În urma controlului de frontieră efectuat asupra autoturismului, poliţiştii au descoperit, în portbagaj, în spaţiul destinat roţii de rezervă, şi printre bagaje, cantitatea de 19 mii de ţigarete, de diferite mărci pentru care şoferul în vârstă de 41 ani nu a putut prezenta documente justificative', se arată într-un comunicat de presă, emis luni, de ITPF Giurgiu.

Întreaga cantitate de ţigarete, estimată la o valoare de 23.750 lei, a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor, iar faţă de şofer a fost întocmită lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a zece mii de ţigarete, conform art. 452 din Legea 227/2015

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.