Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Când prostia prinde: O reţea de falsificatori îşi promova activitatea cu un paşaport cu fotografia lui Sylvester Stallone

Autorităţile bulgare au dezmembrat o reţea infracţională specializată în falsificarea de documente şi bancnote, care îşi promova calitatea activităţii sale arătând un paşaport bulgar fals cu fotografia actorului american Sylvester Stallone, informează vineri Reuters.

Procurorii au acuzat vineri patru bulgari suspectaţi de apartenenţă la o reţea de criminalitate organizată şi distribuirea de documente bulgare şi de euro şi dolari falşi în Bulgaria, scrie agerpres.ro.

Citește și: Dezvăluire: Adrian Streinu-Cercel și Alexandru Rafila, abonați la banii gigantului Pfizer

Cei patru au fost arestaţi după găsirea unor echipamente de printat şi de produs bancnote şi documente false în urma a 30 de percheziţii din Bulgaria, în cadrul unei operaţiuni comune cu Europol şi cu Serviciul Secret american.

În timpul percheziţionării unui apartament din Plovdiv (sudul Bulgariei), poliţia bulgară a capturat un număr mare de bancnote false de euro şi dolari, precum şi de cărţi de identitate şi permise de conducere auto false.

Citește și: Daniel Suciu, deputat PSD: ‘Noi credeam că domnul Tătaru este un exemplu de ‘aşa nu’, dar se pare că domnul Voiculescu îl întrece cu brio chiar și pe domnul Tătaru’

''De asemenea, ofiţerii au confiscat un paşaport fals cu fotografia unui faimos actor american, document care era folosit ca mostră pentru a le dovedi clienţilor calitatea ridicată a producţiei lor false'', au explicat procurorii bulgari într-un comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.