Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bulgaria va fi desemnată destinaţie preferată de turim în 2024

litoral bulgaria

Bulgaria va fi desemnată destinaţie preferată de turim în 2024

Bulgaria va fi desemnată destinaţie preferată în 2024 de către Asociaţiile Europene ale Agenţilor de Turism şi ale Operatorilor de Turism (ECTAA). Acest lucru s-a aflat la întâlnirea anuală a ECTAA de la Lamego, Portugalia, a anunţat vineri Asociaţia tur-operatorilor şi agenţilor de turism din Bulgaria, conform Agerpres.

Aceasta înseamnă că anul viitor Bulgaria va fi promovată printre membrii tuturor asociaţiilor naţionale ale industriei din Europa. Oficiali din turism din 26 de ţări vor veni aici pentru următoarea lor întâlnire anuală şi vor avea şansa de a afla direct despre potenţialul ţării în turism.

Iniţiativa a devenit posibilă şi va fi implementată datorită sprijinului Ministerului Turismului, ca parte a sprijinului pentru promovarea destinaţiei Bulgaria.

La întâlnirea ECTAA din Portugalia au participat peste 50 de delegaţi reprezentând companii de turism din întreaga Europă. S-a concentrat pe iniţiativele inovatoare ale organizaţiei legate de Planul de acţiune pentru climă şi utilizarea inteligenţei artificiale în sectorul turismului.

Spre finalul întâlnirii, Daniela Stoeva, membru al Comitetului Executiv al ECTAA, a făcut o scurtă prezentare a destinaţiei Bulgaria şi a diverselor oportunităţi de turism cu care membrii ECTAA se vor familiariza prin diverse formate de comunicare ale Programului "Destinaţie Preferată".

Stoeva a comentat: "Întâlnirea noastră de la Lamego ne-a arătat hotărârea de a face faţă schimbărilor climatice şi de a lega viitorul industriei turismului de inteligenţa artificială. Credem că, dând un exemplu de acţiune climatică şi folosind puterea inteligenţei artificiale, putem să ne servim cel mai bine clienţii noştri, industria noastră şi planeta noastră".

Ştire selectată de BTA pentru promovare şi publicare de către AGERPRES, fără intervenţie pe text, conform acordului de colaborare dintre agenţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.