Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bulgarul Atanas Petrov preia conducerea echipei CSA Steaua în voleiul masculin

eurosport.ro
volei masculin

Bulgarul Atanas Petrov a fost numit în funcţia de antrenor principal al echipei de volei masculin CSA Steaua Bucureşti, a anunţat, joi, clubul din Ghencea pe pagina sa de Facebook.

În vârstă de 46 de ani, vârstă pe care a împlinit-o chiar joi 8 februarie, Petrov revine în România, după ce în trecut a pregătit echipele feminine CS Dinamo, CSM Bucureşti şi CSU Medicina Tg. Mureş, dar şi naţionala tricoloră, potrivit Agerpres.

Atanas Petrov şi-a trecut în palmares numeroase trofee în Bulgaria, printre care cinci titluri de campion naţional la feminin şi două la masculin, trei cupe ale Bulgariei la feminin şi două la masculin, dar şi o Supercupă, la masculin.

Atanas Petrov, care a semnat un contract valabil până la finalul sezonului, cu drept de prelungire, va debuta pe banca Stelei sâmbătă 10 februarie, de la ora 17:00, în meciul din deplasare cu CSU UV Timişoara, din etapa a 17-a a Diviziei A1.

Bulgarul îl înlocuieşte pe slovenul Bogdan Kotnik, al cărui contract a fost reziliat săptămâna aceasta.

Antrenorul sloven a venit în Ghencea în vara anului 2022, iar la finalul sezonului trecut a terminat campionatul pe locul 2 şi a dus-o pe Steaua în semifinalele Cupei României. În acest sezon, Bogdan Kotnik lasă formaţia roş-albastră pe poziţia a şasea în campionat şi calificată în Final Four-ul Cupei României.

Totodată, în ultimele două ediţii ale Cupei Challenge, cu Bogdan Kotnik pe bancă, Steaua a ajuns până în sferturile de finală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.