Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bulibasă SĂLTAT cu mascații pentru afaceri cu AUR și....CEAPĂ!

www.cyd.ro
mascați, percheziții

Un important membru al comunității tigănești de la Ciurea a fost săltat chiar cu mascații pentru afaceri ilegale cu aur și ...ceapă! Ionel Stănescu, zis „Ferdinand", sau „Imperialul", este acuzat într-un dosar de înşelăciune. Bulibaşa a fost eliberat din arest în data de 7 mai, fiind plasat în arest la domiciliu într-un alt dosar, în care este cercetat de asemenea pentru înşelăciune.

"E vorba de dosarul în care este anchetat alături de alţi membri ai comunităţii, după ce ar fi comandat cantităţi mari de legume, pe care le-a primit de la agricultori din Moldova, însă nu le-a mai plătit. Potrivit unor surse judiciare, în acest nou dosar este acuzat de o faptă similară.

Citește și: Alexandru Rafila SEMNALEAZĂ ABERAȚII legate de amenzile aplicate: oamenii care fac mișcare în AER LIBER NU pun în pericol sănătatea nimănui

Mai exact, acum câteva luni, bulibaşa ar fi comandat mai multe bijuterii din aur de la o persoană. După ce a primit respectivele bijuterii, „Imperialul" ar fi motivat că trebuie să verifice bijuteriile, şi s-a făcut nevăzut. Ulterior, nu a mai răspuns apelurilor victimei şi nici nu i-a mai dat banii.

Prejudiciul ar fi de aproximativ 10.000 de euro, au mai precizat surse din Poliţie", potrivit România TV. Acum, bulibașa a fost săltat cu mascații și dus la audieri.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.