Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Bullet Train', un film de acţiune cu actorul american Brad Pitt, a fost lansat în cinematografe

Celebrity Insider
Brad Pitt

Filmul de acţiune "Bullet Train", în care rolul principal este interpretat de actorul american Brad Pitt, a fost lansat miercuri în cinematografele din mai multe ţări ale lumii, informează Reuters.

În acest film, personajul jucat de Brad Pitt - asasinul Ladybug - primeşte o misiune care pare să fie cea mai uşoară din întreaga lui carieră: să localizeze o valiză într-un tren de mare viteză şi apoi să coboare cu ea.

Fără ştirea lui, Ladybug nu este singurul asasin aflat în căutarea acelei valize sau a răzbunării. Ceilalţi asasini care călătoresc în acelaşi tren sunt Lemon (Brian Tyree Henry), Tangerine (Aaron Taylor Johnson), Prince (Joey King), Hornet (Zazie Beetz) şi Wolf (Bad Bunny).

Brad Pitt a dezvăluit că a citit scenariul filmului în timpul lockdownului general decretat la începutul pandemiei de COVID-19 şi că a început să râdă în timp ce citea acel text, potrivit Agerpres.ro.

"Bullet Train", regizat de David Leitch - cunoscut pentru regia filmului "Deadpool 2" -, a fost filmat în timpul lockdownurilor pandemice şi în perioade în care protocoalele stricte anti-COVID-19 erau încă în vigoare.

În acest film, personajul jucat de Brad Pitt intră într-o cursă foarte strânsă cu ceilalţi asasini şi participă la mai multe scene de luptă, care sunt adeseori amuzante. Actorul Brian Tyree Henry, care vorbeşte limba engleză folosind accentul Cockney în acest lungmetraj, a spus că scenele de luptă cu Brad Pitt au fost "cel mai terapeutic lucru care s-a întâmplat vreodată".

"Cred că există consensul că noi toţi ne-am simţit ceva mai bine după ce l-am plesnit zdravăn pe Brad, aşadar ne-am distrat foarte tare", a declarat Brian Tyree Henry.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.