Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bumba 'aruncă' vestiarul alb-roșilor în aer, după ce le-a dat un super-gol:' La Dinamo, nici jucătorii români nu sunt uniţi'

www.gsp.ro
Claudiu Bumba

Mijlocaşul Claudiu Bumba a declarat, joi, că a plecat de la Dinamo deoarece nu a fost compatibil cu ideile fostului antrenor al "alb-roşilor" Cosmin Contra. El a precizat că în vestiarul fostei sale echipe nu este unitate, nici măcare între jucătorii români.

"Am rămas cu un gust amar după ce s-a întâmplat acolo. Îmi pare rău pentru suporteri, pentru că sunt cei mai buni din ţară. Eu am venit cu inima deschisă la Dinamo, am încercat să dau totul... Nu dau vina pe altcineva, a fost şi vina mea, şi vina altor persoane. Nu a fost conflict (n.r. - cu Cosmin Contra), poate nu suntem compatibili. Nu intram în planurile dânsului. Aveam nevoie de cineava care să-mi dea încredere, să mă ajute foarte mult. Multă lume spune că Mister (n.r. - Contra) a vorbit doar în spaniolă sau doar în engleză. Nu asta a fost problema, ăsta era un atu, pentru că toată lumea îl înţelegea astfel. Nici noi românii nu am fost un grup uniţi, sincer. Da (n.r. - nici străinii cu românii), nici românii între ei. Asta am simţit eu", a declarat Bumba, la Digi Sport.

Citește și: Anunț teribil pentru fotbalul românesc: O echipă de mare tradiție a intrat în FALIMENT! Ce datorii MARI avea clubul

Bumba a semnat de curând un contract cu Concordia Chiajna, după ce a evoluat în prima parte a sezonului la Dinamo. Miercuri, el a marcat un gol spectaculos în victoria Concordiei obţinută, cu 3-2, pe terenul fostei sale echipe, Dinamo, în etapa a XI-a a Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.