Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bundesliga - Borussia Dortmund se simte în dezavantaj dacă meciurile se joacă fără spectatori

Bundesliga

Clubul Borussia Dortmund, aflat pe locul al doilea în Bundesliga la momentul suspendării campionatului german de fotbal, se teme că va fi în dezavantaj dacă sezonul se va relua cu porţile închise, pentru că va pierde susţinerea importantă a fanilor, relatează DPA.

Sezonul din Germania a fost întrerupt pe 13 martie din cauza pandemiei de coronavirus, dar s-ar putea relua în luna mai cu porţile închise.

''Dacă brusc nu mai poţi conta pe ajutorul a peste 80.000 de fani în spatele tău sau chiar mai mulţi, cu 25.000 doar în tribuna de sud, atunci asta nu va mai fi un avantaj. La început jucătorii nu vor fi obişnuiţi, mai ales la meciurile de acasă'', a declarat Sebastian Kehl, un oficial al clubului, pentru revista Sport Bild.

Dortmund are un handicap de patru puncte faţă de liderul Bayern Munchen şi este singura din Bundesliga care nu a pierdut vreun meci pe teren propriu. În ultimele nouă etape, Dortmund urma să joace cinci meciuri acasă, inclusiv cele cu rivalele Schalke 04 şi Bayern Munchen.

Mijlocaşul Emre Can are însă o opinie diferită faţă de oficialul clubului: ''Nu va fi un dezavantaj dacă va trebui să jucăm fără spectatori''.

Liga germană DFL speră ca, în cazul reluării meciurilor, să poată finaliza sezonul până pe 30 iunie, pentru a debloca plata unei părţi din drepturile de televizare cu o valoare estimată la aproximativ 300 milioane euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.