Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bundesliga - Franz Beckenbauer va fi în tribune la meciul Bayern - Eintracht

Franz Beckenbauer

Franz Beckenbauer, legenda fotbalului german, va fi în tribunele stadionului Allianz Arena la meciul de sâmbătă dintre Bayern Munchen şi Eintracht Frankfurt, din Bundesliga, care va avea loc cu porţile închise din cauza pandemiei de coronavirus, informează presa internaţională, potrivit Agerpres.

Beckenbauer, care are 74 de ani, va fi însoţit de celălalt preşedinte de onoare al lui Bayern, Uli Hoeness, ei fiind invitaţi de preşedintele consiliului de administraţie al clubului, Karl-Heinz Rummenigge. Beckenbauer şi Hoeness au fost incluşi în delegaţia de opt persoane, la care echipele gazdă au dreptul în această perioadă, în timp ce oaspeţii au dreptul la patru persoane.

"După mult timp, ies din nou din casă", a declarat Kaiserul, în vârstă de 74 de ani, care a avut probleme de sănătate în ultimul an.

Fostul mare fundaş a indicat că vrea să profite de disputarea meciului cu porţile închise pentru "a se concentra asupra jocului".

Beckenbauer a spus că pentru el este un avantaj că meciul se joacă fără spectatori: "De obicei, mereu e cineva care mă întreabă 'Franz, ai văzut asta?' Îmi place însă să mă uit la fotbal fără să vorbesc prea mult."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.