Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bundesliga - Mentalitatea este cheia succesului pe stadioanele goale, spune antrenorul lui Bayern

Bundesliga

Fotbaliştii lui Bayern Munchen trebuie să muncească mai mult ca să se motiveze unii pe alţii pentru a păstra o mentalitate de învingători când joacă pe stadioane goale, a declarat vineri antrenorul Hansi Flick, citat de Reuters.

Bundesliga a devenit la sfârşitul săptămânii primul mare campionat ce şi-a reluat activitatea după o întrerupere de mai bine de două luni datorată pandemiei de COVID-19. Germania a relaxat restricţiile, dar jocurile au loc fără spectatori, din motive sanitare.

"Decisivă este mentalitatea. Evident, este un avantaj când ai mai multă calitate pe teren, dar aceasta e o situaţie care nu e foarte uşoară", a afirmat Flick într-o conferinţă de presă virtuală. "Este esenţial să aduci acea mentalitate pe teren. Este important ca echipa să tragă de ea ca să atingă acel nivel de motivaţie care a dispărut odată cu tribunele goale", a adăugat tehnicianul liderului din Bundesliga.

Bayern, care primeşte sâmbătă vizita lui Eintracht Frankfurt pe Allianz Arena, încearcă să câştige pentru a opta oară consecutiv campionatul, ceea ce ar însemna să-şi îmbunătăţească propriul record. Echipa este la patru puncte de a doua clasată, Borussia Dortmund. În primul meci după reluarea competiţiei, bavarezii s-au impus cu 2-0 pe terenul lui Union Berlin.

"Fiecare dintre noi a jucat acum măcar o dată în faţa unor tribune goale. Ştim la ce să ne aşteptăm. Înaintea meciului nostru de săptămâna trecută ne-am antrenat tot pe Allianz Arena (şi nu la centrul de antrenament al echipei) aşa că ştim la ce să ne aşteptăm în ce priveşte atmosfera", a spus Flick.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.