Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bundesliga - Ministrul german al Sănătăţii, deschis ideii reluării campionatului cu porţile închise

Bundesliga

Ministrul german al Sănătăţii, Jens Spahn, a declarat miercuri că este deschis ideii reluării meciurilor de fotbal din Bundesliga cu porţile închise, înainte ca autorităţile să ia joi o decizie dificilă, în contextul pandemiei de coronavirus, scrie Reuters potrivit Agerpres.

Recunoscând că aceste "meciuri fantomă" sunt importante pentru milioane de iubitori ai fotbalului, Spahn a estimat că pentru luarea unei decizii va fi esenţială asigurarea securităţii jucătorilor.

"Dacă acest lucru poate fi realizat cu un risc minim sau, dacă este posibil, fără niciun risc de infectare, atunci cu siguranţă se va face", a spus ministrul.

Bundesliga a fost suspendată la mijlocul lui martie din cauza pandemiei. În Germania au fost infectate peste 145.000 de persoane, având loc mai bine de 4.800 de decese.

Autorităţile din landurile Bavaria şi Renania de Nord-Westfalia au indicat luni că o eventuală reluare a competiţiilor nu va fi posibilă mai devreme de 9 mai, fără spectatori.

Acest anunţ a fost bine primit atât de cluburi, cât şi de Liga germană de fotbal (DFL), care vor avea joi o reuniune pentru a decide cât timp va fi prelungită întreruperea campionatului după data de 30 aprilie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.