Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bundesliga: Oferta primarului din Dortmund pentru jucătorii lui Shalke în cazul în care o vor încurca pe Bayern

Bundesliga

Primarul oraşului Dortmund a anunţat că în cazul în care Schalke 04 va reuşi să învingă pe Bayern Munchen, ajutând astfel pe Borussia Dortmund să câştige titlul în Bundesliga, îi va invita pe jucătorii din Gelsenkirchen să semneze în cartea de onoare a primăriei, scrie DPA.

"Dacă Schalke va învinge pe Bayern weekendul viitor şi Dortmund va câştiga apoi titlul, voi invita pe jucătorii lui Schalke să semneze în Cartea de aur a primăriei", a spus edilul Thomas Westphal.

Bayern este cu un punct în faţa lui Dortmund, cu trei etape rămase până la finalului campionatului. Bayern va juca împotriva lui Schalke acasă, ambele echipe având nevoie din plin de puncte, Bayern pentru a obţine titlul, Schalke pentru a evita retrogradarea.

Cu toate acestea, rivalitatea dintre Schalke şi Dortmund este binecunoscută, astfel încât "oferta" primarului Westphal nu va fi un lucru motivaţional pentru jucătorii acestei echipe în partida cu bavarezii.

Dar cotidianul WAZ menţionează că există un precedent şi că echipa Schalke a semnat în cartea de onoare a oraşului Dortmund în 1934, în timpul unei opriri acolo, după ce a câştigat, în 1934, titlul naţional la Berlin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.